عوامل و درمان ضعف حافظه
عوامل و درمان ضعف حافظه
?عوامل:
1-خوردن سیب کال، سبز و ترش (منظور زمانی است که از درخت چیده میشود، که اکثر سیب ها بجز سیب قرمز اینچنین هستند که کال چیده شده و تا بازار رسیده و زرد میشوند).
2-گشنیز
3-خوردن پنیر محلی بدون گردو (کلا ضرر است - پنیر پاستوریزه اصلا پنیر حساب نمیشود و نوعی ماست است/توصیه به خوردن پنیر محلی با گردو در شب بجای صبح)
4-مصرف گوشت گاو. (گوشت گاو فقط در درمان برخی بیماری های خاص کاربرد دارد).
5-مصرف کنجد خام.
6-خواندن نوشته روی قبر.
7-حرکت بین دو زن.
8- نگرفتن ناخن ها
9-نگاه به فرد به دارآویخته شده.
10-غلتیدن در رختخواب در حالت بی خوابی
نکته:مصرف مداوم مواد فوق باعث ضعف حافظه میگردد.
⭕درمان:
1- مخلوط ده مثقال عسل با آسیاب کردهء ( سعد هندی، فلفل سفید، سنا، کندر نر، زعفران) (هرکدام یک مثقال (بعد از آسیاب، الک شود)) بمدت یک هفته هر روز صبح ناشتا یک مثقال (بهترین درمان فراموشی).
2- جویدن کندر.
3- خوردن آسیاب شده کندر نر و میخک هر روز یک قاشق چایخوری.
4- داروی ابن مسعود که از ترکیب کندر، میخک، اسپند و شکر قرمز بصورت مساوی درست میشود هر روز صبح و قبل از خواب خورده شود.
5- داروی تقویت حافظه.
6- خوردن ترکیب زعفران خالص و سعد بمیزان مساوی با عسل و مصرف دو مثقال هر روز.
7-خوردن سه تکه زنجبیل پرورده بهمراه عسل
8- خوردن خردل با غذا (یا چیزی که با خردل درست شده باشد)
9- خوردن مرکب (صمغ رومی، کندر، آویشن، زنیان و سیاهدانه) بمیزان مساوی و بصورت جداگانه کوبید و الک شوند و پس از ترکیب با عسل مخلوط شوند و صبح و شب به اندازه یک فندق خورده شود.
10- مسواک زدن بصورت ناشتا با آسیاب شده نرم ترکیب یک مثقال هلیله زرد، یک مثقال عاقرقرحا و دو مثقال خردل.
11- کرفس
نکته 1: سعد کوفی: بصورت پشمی و کشیده و سعد هندی گرد و اغلب در عطاری ها یافت می شود
نکته 2: فلفل سفید دو نوع می باشد، یک نوع فلفل سیاه را پوست کنده اند و بعنوان فلفل سفید خارجی معروف است و یک نوع فلفل سفید ایرانی است که که گردی آن شبیه “قطره آب” ولی باندازه همان فلفل سفید خارجی است. بنظر می رسد اینجا منظور فلفل سیاه پوست کنده خارجی می باشد.
نکته 3: ترکیبات درمانی مطرح شده برای رفع غلبه بلغم نیز مفید میباشد.